„Kreativno mentorstvo” afirmiše mentorstvo kao alat ličnog i profesionalnog razvoja, jača kapacitete sektora kulture i pruža podršku perspektivnim profesionalcima zainteresovanim za usavršavanje, umrežavanje i razmenu znanja i iskustva. Želimo da izgradimo, okupimo i podržimo zajednicu motivisanih i društveno odgovornih pojedinaca koja će doprineti razvoju društva zasnovanom na kreativnosti, kulturi, znanju i međusobnoj saradnji.


+381643901877
info@kreativnomentorstvo.com
+381643901877
info@kreativnomentorstvo.com

ALATI

Pred Vama je set alata koji možete koristiti u mentorskom odnosu, nastao kroz učenje i razvoj programa „Kreativno mentorstvo”. Tokom četiri godine je kroz program prošlo 70 mentorskih parova; Alati su najmanji zajednički sadržalac 70 potpuno različitih iskustava. Osmišljeni su sa ciljem da daju osnovne smernice i inspiraciju, i služe kao polazna tačka i podrška Vašeg mentorskog procesa. Znamo da je potrebno mnogo iskustva da se osmisle radionice i duži razvojni procesi, pa Vas pozivamo da na stranici Kako možemo da sarađujemo pogledate kako bismo dodatno mogli da vam pomognemo. Veoma bismo voleli da čujemo šta mislite o Alatima, da li ih koristite i kako mislite da bismo mogli zajedno da ih učinimo još boljim. Ukoliko imate bilo kakve komentare, sugestije i pitanja, pišite nam!

Ukoliko ste sada prvi put čuli za mentorstvo, prvo pročitajte ovaj tekst.

Zaronite dublje u značenje mentorskog odnosa, pravila igre, njegove faze i karakteristike.

Isplanirajte svaki mentorski sastanak uz praktične korak-po-korak savete

Preuzmite najnovije izdanje Priručnika o mentorstvu koji izdaje „Kreativno mentorstvo” i koji obuhvata niz kratkih tekstova i praktičnih saveta vezanih za ulogu mentora i mentija, građenje uspešnog mentorskog odnosa, osmišljavanje sastanaka i izbegavanje potencijalnih problema.

Namenjen je ne samo učesnicima programa, već svima koji žele da se upuste u mentorsku avanturu! Priručnik je besplatan za preuzimanje i korišćenje, ali prilikom svakog javnog objavljivanja nekog dela sadržaja neophodno je naznačiti odakle je sadržaj preuzet.

Priručnik možete preuzeti ovde!